Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Italijani u svom stilu ohladili usijane mladalacke glave. Kako je Belgija 1. na Fifa rang listi nikako mi nije jasno.
Dokaz da trener cini mozda i najvecu prevagu..
italijani kraljevi sistem! nema zajebancije svako radi sto mu se kaže. sjećali se neko koji je igrač imao slobodu u igri u i talijanskoj reprezentaciji. taj se ne može pohvaliti. najbolja tekma do sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Italijani vazda isti. Iz generacije u generaciju. Grubi, odugovlace, brane se al pobjedjuju. Ruku na srce, dragi su mi.
Italija odlucni igrao sam na njih vecerad i cekao ih zadnje 100 € ko kec na desetku
I znaju igrati.
Sve je pocelo od himne.
Ovo je recept za Belgiju koji bi Mesa mogao da pokupi. Protiv njih a i drugih jacih ekipa, treba igrati (pogotovo kod nas gdje nam sredina odbrane nije najjaci dio tima) sa tri stopera. Igrati kao Juventus. I jos Pjanic iz Juventusa i nece biti problema.
Ova je utakmica dobivena pri intonacijama himni. Jedni šute ili stidljivo mumljaju, drugi iz sveg glasa, punog srca. To je to.
Ma Italijani su haveri - nema sta! Iz nicega naprave nesto dobro. Nekom su prgavi, neko ih voli. Ja licno bih volio kad bi osvojili EP.....
pozitivno su me zabari iznenadili :) uvijek kad ih otpisu oni najjaci :) ko 2006 :)
Dobri talijani, odradise fin poso bez ikakvih zvijezda u svojoj repki
Skola za strucni stab BiH kako igrati protiv Belgije i izvuce pouke za predstojece kvalifikacije za Rusiju ''18. A vecini nas dobrodosla prilika da se uvjerimo da 'crveni djavoli' niti su nepobjedivi, a niti su kao tim, cjelina ni blizu renomea koji uzivaju u svijetu fudbala..
ubili ih ko djecu :D
Žabari su zakon 😊
Ovakva Italija je glavni favorit za osvajanje prvenstva, hiruški tačni i precizni... Nevjerojatan duh tima, a samo tim ima šanse, usput, zvijezde su utjeha za malu djecu..
Talijani su klasa u svakom smislu, ovom utakmicom, prije svega izuzetnom taktikom i igrom pametnome je sve jasno, đaba Belgiji Lukaku, Hazard, savršeni golman i još nekoliko očito preplačenih zvijezda, nočas su dobili lekciju da igra neki drugi kec od Azurai trenera Contea.
Italija-Hrvatska finale
Dijeli Leo B. lopte u stilu Pirla.. :)) A onaj kloc od komentatora na FTV-u navalio da je Rossi asistirao i uporno ponavlja. Bar 4 puta je ponovio..
SKOLSKI !
tako igraju veliki timovi a ne ko njemci, spanci il englezi
@soja i spanci su bili prvaci svijeta pa vidi kao se namucise.bas kao i njemci sa ukrajinom. veliki timovi sa istorijskim titulama igraju uvijek jako sa slabijim timovima..dok ovi drugi ne. nisu njemci losi al si ne smiju dopustiti onakvu igru.