Zrinjski otkinuo bod Širokom
0
Derbi na Pecari završen bez pobjednika
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledajuci Željo ce uzeti duplu krunu jedino sto ce voditi trku negdje do sredine proljetnog dijela sa Širokim a mi Sarajevo i Zrinjski vodit ce mo borbu za izlazak u Evropu mislim da je ovakav ishod najrealniji Željo ima sve predispozicije za to od novca široke klupe trenera iskustva itd
Najravnopravnije. Uzalud se sudac trudio da Željo završi prvi na tabeli.
@BORAC Neki nisu ni do Baraža došli.... HAHAHAHAHAHHAHAHA reprezentativci srbije ne znaju ni hodat a kamoli zabiti gol
Budi Safeta Sušića žena i kaže USTAJ SAFETEEEE SEDAM (7) UJUTRO JE....a Safet sav u znoju se skoči i reče: ŠTAAAAAA ŠTAAAAA KAD SU DALI SEDMI ( 7 ) ...HAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAA ( 6:2 MEEEeEEEEEEeeEEEEEEE )
nisu mi jasni komentari o jesenjoj tituli sirokog?? ima jos jedno kolo zeljo igra kuci dok siroki gostuje
gdje je sad onaj slavni \"skutor\" koji poslije svakog kola postavlja tabele, siroki ovo, siroki ono... piz.do mala, nema te. imacete vi evropu i ove godine, ne brinem se ja za vas, ali od trofeja nema nista! zeljo uzima duplu krunu, KRAJ PRICE!!! cao skutorcicu...
@Bosanceros sad ja gledo sto lazes !? ko se naljutio na realno stanje !? :)) kompleks ili?? boli?? ha?? mogu zamisliti kako ti je :)) Zvijezdu na Koševu uz pomoć sudije dobivate zato ima da vas Borac naghuzi sa jedno 3.-4. gola razlike ;) pussica i nemoj da mi se ljutis :)) nastavite da nam gledate u ledja ;)
mek, meeek... 6:2 ..... MUAAAAHAHAHAHAHAH......
svaka čast. meni se čini da jedino hrvatski klubovi igraju pošteno, bez ikakvog djeljenja rezultata prema nacijonalnoj pripadnosti, a mogli su to koristiti da su htjeli. POŠTENO.
@Blue SVE STO JE NA INTERNETU OZNACENO SA BLUE IMA HOMOSEXUALNI ,PARDON P.E.D.E.R.S.K.I PREDZNAK.VJEROVATNO TE TORPEDO U TVOJIM GAY MASTARIJAMA PODSJECA NA OGROMNI K.U:R.A.C. E PA DOBRO GA SE NAPUSHI PLAVI JADE!!!
Sta ima te spominjati nacionalnost u nogometu koje sta i kako ovo je Bosna i Hercegovina zar je bitno ko je hrvat , srbin , musliman ljudi se djele na dobre i lose a ovi mazlumu kao ovaj decko primitivni on je jedan primjer kolika moze biti ljudska glupost !! I NEMOJ SE POTPISIVATI ĐEKO SAMO GA BRUKAS ON JE NORMALAN I KULTURAN I OBRAZOVAN ZA RAZLIKU OD TEBE . POZDRAV IZ MOSTARA
Realan rezultat.
Džeko yebo te blagajski kenjac da ti oba oka ispadnu!
@ džeko može samo ako ti i majka bude tu! znaš da ona voli kad ja dođem pa to detaljno izribam i onda tebi ostavim čokoladu!
16. Slavija 12:40 15. Sloboda 8:25
Vozdra Slavija, vozdra Kozara. Majorizacija na drugu stranu. :D
zeljo-sarajevo 1:0