Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Depay, kao da nikad u Unitedu igrao nije. Ovo je prava sedmica: https://pbs.twimg.com/media/DUGhcuRWkAEp-v4.jpg
https://youtu.be/p-chB0d-X5A ovo morate vidjet hahaha
Depay, aha, taman sam se sjetio. On je nosi broj 7 u Unitedu i konacno cemo dobiti da valja sedmicu, Sancheza.
neymar fali Parizu ko starcu vijagra pored dobre koke
update na transfer dzeke u Chelsea : roma ce zamijeniti dzeku, navodno izjavio monchi
pojasni malo.. dzeko stize bez obestecenja??
@ktbffh nisi me dobro shvatio, evo link http://sports.opera.com/?sport=news&page=news&view=article&news_id=1042627&localization_id=www
Nisu ista ekipa sa Neymarom i bez njega jednostavno ... al realno nisu mogli meda protiv Lyona , a prošlo kolo se iskalili na nakim levatima 8 golova dali ... , vidi se da ih ne ide čim nalete na malo jaču ekipu
Uzece ih Reaal
Za sve one koje kažu da će se PSG prošetati LP. Opet kažem, možeš ti imati sve zvijezde svijeta u ekipi, ali ako nemaš atmosferu i hemiju u ekipi, te taktiku, sviraj ti qurcu. PSG je smiješna ekipa, izbaciće njih Real.
@Terminatoor1 to jarane jos kad bi reko da ces navijati za Real bio bi pravi car magle
@Netixba Govorim općenito za njihove partije ove sezone. Meni lično ekipa koja nema ni glavu ni rep, niti znaš ko pije, ko plaća. Onaj trener se slomi, ali uzalud. Imaš Neymara, koji odsustvuje kad mu se ćefne, pa sukobi u svlačionici itd. Sve to utječe na samu igru na terenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)