Kapiten Zenita poručio saigraču
7
Denisov Hulku: Nisi Messi niti zaslužuješ plaću kao on
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@chuna: kad papak nema argumenata, onda prelazi na zivotinjski level
nezaslužujete vi nikakve plate,nebi vam trebalo dati nikome da ima veću platu od 100000km godišnje a i to je puno
DENISOV JE SELJAK..
Ovaj Hulk je kurton od igrača!!!!
@Zicerist... kako s ti dosadan
AKO NEMATE SREĆE U KLAĐENJU ISPROBAJTE MOJ SISTEM UZ KOJI DOBIJETE 22 SISTEMA POTPUNO BESPLATNO! BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE I SVRATITE NA WWW . ORGAN . BLOGER .
E moj Igore Denisov. On se zove HULK, i iz Brazila je, i 39 puta je bolji od tebe. Ima brand recognition, a ti imas malu cijenu van Rusije. Zato, suti mali i uzivaj dok imas posao igrajuci lopte dok te neko placa za to.
Jeko Messi?
joj bem vam terma u ckapi svima novinarima tacno ste gov.na da vas nema vecih , pa samo vi vako mozete naslov iz konteksta da izvucete , pa gu.za bi dali samo da neko procita to sranje sto pisete majk.ku vam jeeem
AGAINST MODERN FOOTBALL. city,celzi i ovi ruski bogatuni ce pokvarit fudbal
ljubomora je gadna stvar ocm
nisi ni ti moj ku.ac pa izgledash kao on...
messi nije bog, niti zasluzuje onoliko clanaka na Klixu mjesecno kolika mu je plata
@nezaslu.... slazem se, ali onda bi sve te pare koje se dijele na 10-11 igraca u klubu, pripale jednom covjek, vlasniku kluba ili nekom drugom. Da li je on zasluzio te pare? Pare su vec tu, zar ih nije bolje podjeliti nego da jedan zadrzi sve?
... modern football!