Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da Mujagića forsiraju oni pored Stve dovode još jednog dedu da uzima mjesto mlađim igračima od kojih klub jedino može imati koristi,, pa ima li iko normalan u našem klubu da zna šta radi? Bože sačuvaj, neka nam je bog na pomoći sa ovim amaterizmom u klubu.
Je li ovo Fadilov mali,Fadil je dobro lopte igro,samo nije mogo trčati, za razliku od Senada koji nije znao nijedno od tog
Jel ovaj Denis od onog kretena Fadila?
Napokon pozitivne vijesti iz kluba, dosta je vise otpada iz Zrinjskog od 30+ kuka. Sretno momci i da nas s tribina obradijete i donesete nam mnogo radosti.
Eto ti Kajkut sad..
sretno momci i nadam se da ce te imati priliku pokazati dali vrijedite
sretno plavi momci