Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite da nije bitno da međusobno razgovaraju. Dovoljno je da se dodaju
i kada netko kaže ne treba nam super liga...osim engleske ostalo sve se zna tko ce da bude prvak odmah na startu
Zreliji nego dosad
Ma daaj ba, ako ikome na svijetu treba dat odma titulu to je ovaj PSG, pa jel moguce da se ljudi bukvalno igraju u ovoj ligi..Daj ih Realu, Sitiju, Liverpulu, Bajernu, Chelseu..
Ali zato njima svake godine održe čas nogometa u Ligi prvaka. Zvijezde PSGa igraju za milione, ali je pitanje koliki im je motiv igrati francusko prvenstvo jer znaju da ce osvojiti.
A kad dodju u LP, ne mogu meda. Zapravo, mogli bi oni itekako, al nema tu timske igre. Svaki igrac gleda da nabija svoju statistiku.
Pa prošle sezone su izgubili kao i svi timovi protiv Reala (PSG, Chelsea, City, Liverpool):svi su odigrali dominantno sa puno promašenih prilika i na kraju ih Real kaznio. A dvije sezone prije su igrali finale. Tako da ih ja ne bih otpisivao u borbi za LP.
PSG i City mogu samo u ovim ligama da nabijaju statistku. Kad treba uzeti pravi trofej zna se da ne mogu... :D
Strasna ekipa, mašinerija. Level vise iznad ostalih u ligi 1
jest, al zato sto su svi ostali u ligi 1 na nivou nasih timova
Kakva je to liga u kojoj jedan ti dominira vec godinama i godinama
Bundesliga? 😁
Pa upravo im lille uzeo titulu predprosle godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)