Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupili su igraca koji ce vise sjediti nego igrati.Isto se desilo sa Jamesom ili ti Hamesom Rodrigez.Kupljen kao velika zvijeda na kraju otisao na pozajmicu i Bayern.I mnogi su igraci upropasteni radi toga.Real prodao Moratu eh kad im je ovaj zabio vracaj ga da bi ga prodali u Chelsea.Umjesto da djeca igraju igraju starudije.Benzema dok pogodi realno teba mu 5-6 sansi dok Asensio sa golcine ukopa Barcu
Asensio 3,5 miliona...a momak vrijedi koliko hoces miliona...buducnost nogometa je Asensio...Kroos dobili dzaba a za tih par miliona sto su platili Casemira...odlicna pojacanja Reala sva trojica...Kovacic i nije...o Modricu ne treba trosit rijeci...
I od svih imena na listi, Real dao najviše para za najlošijeg igrača. Barca može komotno sa City-jem, kantu im možeš uvalit' za 50 miliona minimalno.
barselona ce da zglajza dobro nece moci messi sam
a jasno je i da se Real pogubio jer je doveo masu promasaja po 40 -70miliona evra..samo eto sto su se ovi jeftiniji bolje pokazali na kraju..
preseravanje