Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nek ti znas ko je u Italiji prosjecna ekipa! Juventus je jedan od najcjenjenijih italijanskih klubova, ima navijaca kao i Inter, Milan i Roma zajedno, stoga je tvoj komentar, na neki nacin, poprilicno smijesan i neumjesan!
Ne slažem se baš mnon mislim da nisi upravu oni su pobjedili i cataniju i bolognu A da ne govorimo MILAN I INTER I LAZIO !!!
Da im je Deschamps ostao davno bi oni igrali u Ligi prvaka. .
za Juve navijam 10god.iako sam zadnje 2-3god.samo njihov pristalica,jer ne pratim fudbal vise tako ... prije par kola su bili milan stigli na 4boda (sa utakmicom vise) a sada se za euro ligu bore,pobjedis Inter a izgubis od neki ekipa \"druge klase\" ... nista,sretno za euroligu ove godine,a iduce i za ligu prvaka nadam se ... Del Piera,Buffona,Nedveda i jos par igraca cu cjeniti do kraja zivota,oni su igrali i igraju za klub radi kluba a ne radi para kao neki ... 4za juve ...
Kad smo već kod namještanja mečeva ostaje da vidimo kome će biti dosuđeno u maju !!! jer u maju druže Juventusu se vraćaju oduzete titule !!! FORZA JUVE !
ako ne gledas talijansku ligu, kako znas za tu aferu koja se zove kalcopoli i sta koji k.u.r.a.c. komentarises
Ma nek su losi. Kriminalci jedni. lazirali cijelo destljece. Njima je mjesto u nasoj premier ligi. Uostalom ko jos gleda talijanski fudbal, kvalitetnija je ruska liga
Nisam rekao da je Juventus prosjecan klub, nego da TRENUTNO ima prosjecne igrace, koji nisu kalibar za neki uspjeh. Vc godinama u Torinu ne stanuje ni jedna zvijezda evropskog fudbala 8cast Del Pieru i Buffonu).
Ovaj trener ne zaslužuje da vodi Juve, ali kakvu ekipu ima Juventus ne vjerujem da bi neko bolje. Juve već godinama nije doveo kvalitetno pojačanje i to je to. nema više Ibre, Trezegea,Vijere,Takinardija, Pesote. Zambrote, Birindelija ...
Ma dzaba ti iz njih izvlacis zadnje atome snage, kad je sto grupa prosjecnih igraca, a la Catania, Cagliari, Bologna...