Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to se desi kad nisi odgovoran ili te nije briga za navijace koji te bodre svaku utakmicu svih 90 minuta delije svaka cast
to se zove odgovornost prema navijacima svaka cast za Delije
Debili glupi, što to srbi ne objave na svojim portalima kad horde zla skinu igračima sarajeva dresove? Jesmo napaćen narod u pm, koga još ovo zanima u Bosni i Hercegovini?
sta je slijedece sa sjevera... skidajte gace na na na nan na na... ooooo.....
Možda su to bili pederi...mislim na one koji su naredili ;)
Skinuo bi ja *** divljacima kao i HZ-la iako sam navijač Sarajeva ovo ne podržavam
Ovakve vijesti nas apsolutno ne interesuju.
Pa naravno da ce da im skinu,u zadnje vrjeme svaka kurta i murta je pocela oblaciti sveti dres najveceg kluba na ovim prostorima.Bravo za delije!!!
Lepo! Nema se više para da se kupuju sudije i tuđi igrači da sjede na klupi, samo da ih drugi ne mogu angažovati. Cigani su bili i ostali cigani...
Divljastvo