Uživa u velikoj podršci
27

Delije napravile ludnicu ispod prozora heroja pobjede protiv Liverpoola Milana Pavkova

Klix.ba
Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov posljednjih dana slovi za heroja ovog beogradskog tima nakon što je u meču 4. kola grupne faze Lige prvaka postigao dva pogotka i donio pobjedu protiv Liverpoola.

Pavkov je prvo odigrao herojsku utakmicu u uzvratnoj utakmici play-offa protiv Salzburga, kada nije postigao pogodak ali je bio jedan od ključnih igrača ove ekipe, a za sve je nagrađen u susretu protiv Liverpoola kada je postigao dva pogotka čime je u potpunosti zaslužio epitet heroja navijača.

Najvatreniji navijači Crvene zvezde, popularne Delije, sinoć su otišle pred prozor ovom napadaču i još jednom su se zahvalile za sve što je uradio. Iako nije mogao zaspasti, Pavkov je sigurno bio neizmjerno sretan zbog navijača koji su mu pjevali ispod prozora.

Uz zapaljene baklje, navijači su pjevali sada već poznatu pjesmu: "Hej, Pavkov, skoči, daj gol glavom", a ovaj napadač izašao je na ba balkon i pozdravio je prisutne navijače.

Još jednom podsjećamo, Crvena zvezda je rezultatom 2:0 porazila Liverpool čime je stigla do brojke od četiri osvojena boda nakon četiri kola i sada imaju čemu da se nadaju pred posljednja dva kola. Crvena zvezda će gostovati u Napulju protiv Napolija, a očekuje ih i domaći meč protiv PSG-a.