Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izazvali dosta pažnje? - A gdje vam je selektor? E moj pape.
Vidi u del Bosqeta kravate, kao da je dosao na skup SDP-a.
Lagundzijin igrac.. To se zna
Možda je vijest da je "zakasnio na avion" samo informacija za novinare i medije, a stvarni razlozi su drugi. Elem, eto prilike da se opet safet popljuva. On je iz Zavidovića bio na SP i kao igrač a sada i kao selektor, šta ste vi pljuvači iz glavnog grada BiH uradili u životu? Malograđanština na djelu.
Žjo Valderame ludog na 3. slici. Sjećam se kako je bilo teško dobit' njegovu slibu u Paninijevom albumu Mundijal, Italija 1990.
Begicu to su bolan lopovi
Sta ce Pape tamo,Pape ce doci kad bude trebalo pehar dizat :D
Puna podrška Safetu Sušiču a ovi koji ga napadaju neka istog uhvate za desno jajce, ali ustima
E sad mu ti vjeruj da ti vodi reprezentaciju na Svjetskom p. ... ccc
ma ja stvarno nisam mogao da vjerujem. Čovjek koji toliko govori o disciplini , smirenosti, odgovornosti i drugim vrlinama da pokaže toliku dozu neozbiljnosti. Jbt pa ja sam mislio otići će 5 dana ranije , barem bi ja tako uradio.
Pa nece nas kuditi,al hvale se ne broje,zato nemojte to smatrati vijescu...to je normalno,plasman na SP,nego sta nego rijeci hvale
Pa gdje je kravata Begiću ?
...opravdano je što je Sušić zakasnio na avion iz Pariza...PSG je izgubio...Laurent Blanc je u problemima ...problemi za jedne, prilika za druge...
uspavljuju nas da se slabo pripremimo
Vijest dana " Munib Ušanović iz toplog zatvora poluotvorenog tipa na Igmanu , dao podršku ZMAJEVIMA .!!! "
Što se Del Bosque podmladio, znači sad je Begić u centru pažnje, a ne Sušić hm?!?!
Mozes biti bolji od Maradone ,ljepsi od Brad Pita,pametniji od Bil Gatesa...ali korijeni ostaju u seljaku(cuj selektor zakasnio na avion za izvlacenje jaooooo)