Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja fakat nisam znao da u bl ima onoliko kamenja. sigorno im je to poslo drug covic pravog ercegovanskog kamena da imju s cim sicat navijace zelje.
pokazite im video iz travnika,trebinja,koseva i banja luke da vide nas napredak...tj. lopovluk
Postovani, obavjestavamo vas da smo prinudjeni povuci ediciju postanskih markica s grbom Zeljeznicara, jer zbunjeni gradjani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu. Jos jednom se izvinjavamo zbog neugodnosti. Vase BH Poste.
ja ne razumijem sta zene traze u fudbalu
nek prisustvuju sastanku disciplinske komisije
dolazak delegacije pune francuza malo prije utakmice FRA-BiH mi je veoma sumljivo. izgleda da ce sastanak ici poput \'izgubite u parizu imate pare od FIFE/UEFE za jos jedan pomocni teren sa umjetnom travom. :)))