Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I bolje da nismo izborili Europu, iduće sezone se skoncentrisati samo na Seriu A i Scudetto je naš ! Benvenuto Antonio! Con-te Juve! FORZA MAGICA JUVE!
da si u ne znam kakvoj situaciji,dugujes navijacima bar zadnju utakmicu pobjedu kuci,nakon ovakve sezone.Zbog toga kazem da su zalosi.Kriza brate
Nije te Juve oborio,nego budalasta pamet.Navijam za Juve ali nisam se kladio na njih jer su bili u banani.Juve do groba.
najusljiviji tim sto postoji.i 7.mjesto vam je puno.oborise me za stoju gubari zabarski!
Juve će se vratit tamo gdje pripada,u ligu prvaka.Kriza za Juve će proći kako je i došla,ali Juve živi uvijek. Pozdrav svim Bianconerima,ma gdje bili.
AKO JE CONTE NOVI TRENER SPREMIMO SE SVI ZA JOS JEDNU SLICNU SEZONU...NISTA BEZ HIDDINKA,RIJKARDA ITD...NE MOZE SE NEKO UCITI NA JUVENTUSU
Navijam za Juve od 1994/1995 kad su igrali Viali,Ravaneli,Di livio,Peruci,Lombardo,Bokšić i dr,al ovo je stvarno katastrofa.Prošla godina je bila loša sa 15 poraza ali se išlo u Evropu.Ove godine Juve ima 10 poraza nema Evrope.Veliki je to klub,ali ova ekipa je premala za velike domete i rezultate.Juve više nema onaj pobjednički mentalitet kakav je imao 1995,1996,1997........Žalosno,ovi fudbaleri su prosjek.Ludim za Juventusom,ali realno ovaj Juve koji gledamo u posljednjih nekoliko godina je taman tu gdje i jeste sada.Pozdrav svima onima kojima je Juve u srcu.
Kažem ja...
Ovosezonska agonija je završena! Amin! :D
juventus propo