Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveca legenda Juventusa, kad je klubu bilo najteze on je ostao!!!
Alessandro Del Piero - selektor BiH
To je izvrstan jubilej. Ne može se uporediti igra u jednom PSG-u i Juventusu koji je žario i palio 90-ih godina, gdje si se pored Baggia, Viallija, Zidanea i ostalih morao boriti za mjesto u ekipi.
PA NIJE TO BAS PUNO UTAKMICA SUSIC JE ZA PARIZ ODIGRAO POLA OD TOGA A IGRAO JE OD 28 GOD:
nezamisliv mi je juve bez grande capitana...najjaci igrac u svoje vrijeme
Vahid Halilhodzic - Vaha, selektor BiH
Mozel ljudi flasa vodke nakon extasya, pitanja su sad konkretna, da ne kazete da sam dosadan
Legenda, kako Italijanskog tako i Evropskog fudbala
Legenda .
Čuj pati... ccc E moji vi, da vi igrate 20 godina u jednom klubu i kada vidite da dolaze mladi, novi, brzi igraci u klub, biste li vi i dalje trgali se za svoje mjesto ili dali savijet kako i sta svojim mladim saigracima? Del Piero je legenda i on nikada nije patio u Juventusu. Kako vas nije stid da takvo nesto napisete?
http://mojesrcesamozarealmad ridkuca.wordpress.com/2011/1 1/24/robinho-real-zbog-ovog- nije-osvojio-ligu-prvaka/