Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Giadin je otac Francesco zamolio Alessandra Del Piera da mu nasnimi kratku poruku\"........nasnimi!!!!!!!...koji je ovo jezik
vala svaka casst meni je delpiero mehlem za oci :D
Torabbi i raja :D
veliki igrač!!!
Presmiješni mali FGR iskompleksirani srpskohrvatski jadu
- \"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada?Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajuci.Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-1000$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan.Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na sledecu adresu zarada.na.internetu.bez.muke @gmail.com i Naslov neka bude \"Zarada na internetu 1.\"
messija.... su trebali pitati. mozda neko i progleda ko je bio slijep...
messija.... sun trebali pitati. mozda neko i progleda...
\"Njegovo je samo da kaze \"Budi\"! I ono bude\".
Evo ja maloprije rahmetli nanu iz groba digo.Poslo joj dovu a ona se ustala tacno 24 sata kasnje.Sto to niko ne objavi
najveci gospodin i igrac svoje generacije
Eh,sto me Nadimak nasmija !!
Eh kad bi i meni htio šapnuti u dupe da me izliječi od hemoroida
da i hoce i mene probuditi iz ove moje \"kome\"
Santo subito!!!
del piero efendija
grande Alex piccolo juve