Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko mail od Misimovica da mu posaljem link za ovaj clanak? Ko nije u formi ne moze da igra i zdravo.... Nekada najbolji na svijetu - Ronaldinho nije pozivan u repku 10 mjeseci i onda kada se prestao q.u.r.c.i.t.i i kada je zasukao rukave ponovo je dobio poziv...
Je li i Torres rekao Del Bosque-u \"FUCK YOU!!\"!
JUDO DA BOG DA NIKADA GOLA NEDAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BILO BI VRLO INTERESANTNO CUTI KOMENTAR MISIMOVICA .
miske, hebo te del boske...
nando 9 nisi shvatio poentu, Miske se uzdize i misli da je on glavni, da on mora igrati iako ne igra u prvoj u svom klubu, ljudi hoce da kazu da ima x puta boljeg od njega igraca i ne igraju za svoj reprezentaciju, pa se ne bude, takav je slucaj sa Torketom, on ako zeli igrati mora se truditi i zabijati, Torres mi je jedan od drazih igraca jos od onih dana u atleticu, onda kad je presao u Liverpool nije mi drag bio, jer ja sam navijac Chelsia, i ne volim Liverpool bas, al njega kao igraca da, ja se nadam da ce se vratiti u formu kao sto je to nekada bio, sam oda ga povrede zaobidju ;)
Mislim da je Misketu najviše bilo krivo što je igrao Ibričić koji također nema minutažu u svom klubu, i da je zbog tog najviše ljut bio... Vaše mišljenje?
zabija ga torres, ne brinite se vi za njega oj gluposti, vijest o torresu a komentari o misimovicu :/
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/hasagic-nisam-ni-ja-bezosjecajna-budala/63971 sad i ovaj poceo pricat neke price
@hjk Ponavljam. Ja mislim da od Dzeke mozemo najvise izvuci kad igra sa Misimovicem.
@pepsi + To je to, sad kad se lome kvalifikacije i blizi se baraz zadnje sto nam treba je da ostanemo bez jedinog igraca koji zna da igra sa Dzekom, sto se lijepo vidjelo u zadnjoj utakmici. Dzeko sam djeluje duplo bolji kad je Misimovic na terenu, a posto nam se sad ocito sve vrti oko njega, valjda je logicno da izvucemo od njega maksimum, pa i po cijenu pokojeg uvrijedjenog ega.
@ Ateist Miske je prije 3 godine sa Dzekom i pod vodstvom Felixa Magatha poznatog trenera rasturao jer ga je ovaj trener poznat da svoje igrace drzi pod pritiskom trenirao. Ja mislim da Miske u zadnju godinu, dvije nije skupio ni 10 nastupa. Zasto onda da ubacuje igraca koji je van forme i koji je u proslim tekmama kao protiv albanije pravio kobne greske (skroz nepotrebno dodavanje petom na sredini terena) koje su nas lako mogle kostati par golova. Ako ista treba ga drzati pod pritiskom, a ni ostali igraci nisu nesta losiji od Misketa. Svaka cast na golu ali nije jedan gol znak da je dobar.
ne mislim da ga treba otjerati al ako ga pozovu da sjedi na klupi ima da sjedi i čeka da dobije šansu da uđe u igru! a kad uđe i gru izabije gol da se fino ponaša a ne fuck you!
@Ateist ja ga ne bi otjerao... samo neka se potrudi, malo kondicionih vjezbi ovo-ono i to je to... Miske mi je drag kao igrac, nadam se da ce iskulirati sve, ne bi volio da tu oko njega bude nekih sranja
Zabij ga,Torres :)
Ok, vi bi ga otjerali. Ja opet mislim da ne mozemo sebi da dopustimo taj luksuz, pogotovo ne sad.
po ovom se primjeru vidi da je Susic u pravu glede Misimovica.