Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iker ljut na čovjeka koji ga je napravio prvim golmanom Real Madrida kad je tek počiunjao karijeru.. Nekulturno, najmanje bi mu trebao biti zahvalan za sve što je postigao...
dosta je i tebe vise bile zacementiro stolicu ko ona nasa teletina susic htjeli bi dozivotni mandat ko tito
od stare slave se ne zivi. iker jeste legenda, ali ako trener smatra da je neko u boljoj formi, onda ako si profesionalac to trebas postovati. iker jeste zaduzio reprezentaciju, ali i del bosque ju je na neki nacin zaduzio jer je sa njom osvojio sve sto je mogao, medjutim to ne znaci da mora biti pretplacen da bude selektor dok je ziv, pa evo i sam je ustupio mjesto nekome drugom jer su rano ispali na ovom europskom.
nije iker zasluzio ovo.. prvo u realu, pa sad u reprezentaciji.. sramota
Iker gospodin