Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnovija vijest KAKA presao u SAO PAOLO
Pojma nemas sta pricas.. ne navijam ni za real ni za barsu, ali ti si samo fanboy...
Legendo,i ja navijam za Real Madrid odavno i najbolji igrač po meni ikad koji je igrao u Realu je Raul!!I Raul je sam napustio Real nije ga niko otjerao čak je to i sam nekoliko puta izjavljivao.I to nema nikakve veze sa Cristianom,čuj otjerali Raula da daju Cristijanu dres sa brojem 7!? Onda je isto tako činjenica da su iz Barcelone otjerali Ronaldinha da bi Messiju dali broj 10??De ba nemoj biti smješan....pozz
Real je prestao biti ono sto je bio onog trenutka kad su prvo Fernanda Redonda a zatim i legendarnog igrača i trenera Del Bosquea paigrače Hierra. Raula, Gutija, R.Carlosa izbacili iz kluba ko zadnje levate...Veliki klubovi tipa a.c Milan i njihov odnos prema Paolo Maldiniju koji je zadnjih 5-6godina vise hoda po terenu nego igrao, ali opet je bio 1opcija Ancelottia i otisao je u penziju kad je on zakljucio da je vrijeme....
tako je mališa...Real je veliki klub koji svoje legende tretira kao smeće...samo zato jer je došao neki čovjek koji je umislio da je najveći svih vremena...pa je tako...najveću legendu Reala Raula otjerao samo zato da tamo neki šminker dobije broj 7...ja sam navijač Barse već dugo...i stvarno mi je muka...jer taj tvoj real odavno i nije pretjerana konkurencija Barsi...to je sad Atletico ;) jurišate na Ligu Prvaka? ni Junajted nećete proći...eh onda će vas tek ovih 16 bodova razlike zaboliti...i to što gledate leđa ne samo nama nego i Atletiku :) a taj tvoj Murinho...je odigrao samo jednu utakmicu sa Barsom da se nadigravao...i postao je special 5...5:0 ste izgubili...otad...sve se svodi...na ubi Boga u njima...dat ćemo im go...jadno je to...u odnosu na Real Madrid...koji je Del Bosque vodio ;) a na to sve...tjerate i Ikera Kasiljasa...posljednju osobu u kubu koja ima poštovanje u svijetu fudbala...ccc :)
Veliki trener koji zna sto govori. Koliko su puta Raula (najvecu legendu Reala ikada) izostavili iz prvog sastava pa se nije dizala frka. Mou je najbolji trener danasnjice i to svi znaju i nekima je muka zbog toga pa mu se trazi dlaka u jajetu da ga napadaju.