Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Iker, kao jedna od legendi Reala ne moze da brani onda je stvarno neko tu lud. Mislim da je Real mnogo puta pogrijesio i mnogo igraca upropastio, ali ako nemaju namjeru pustiti ovog golmana (koji je jedan od najvecih svih vremena) da brani onda su stvarno ludi. Otjerali su Raula samo tako kao da je proveo sezonu kod njih, a tako hoce i sa Ikerom. Iskreno bih volio da ode negdje bilo gdje, a najvise u Barselonu (a nece jer je odrastao u Realu) samo zato sto su ljuti rivali. Ako on poslje svega nije zasluzio da brani eh onda svaka vam cast!!!!
Dva trenera koja su mozda najbolji treneri u historiji nogometa su odabrali Diego Lopeza za prvog golmana a nisu Casillasa to nesto govori. Del Bosque vrijedja Diego Lopeza koji se drugi da bude dobar golman. I uspio je biti #1 u Real Madridu ali to nije dovoljno za Del Bosque. U reprezentaciji trebaju igrati najbolji a ne prijatelji. Mourinho je dao jedan interview dok je ovo bilo za Casillasa i lijepo nam je otvorio oci da Casillas ne izlazi, samo grani na liniji da je mal za golmana da tesko boksuje i slicno. Ali ljudi ne razmisljaju nema emocija u nogometu za trenera! Samo onaj koji je uraditi posao, tog stavljas u prvih jedanest.
Prijatelju, ozbiljno trebaš poraditi na riječniku. Počni prvo sa pronalaskom uljeza u slijedećoj rečenici: "Del Bosque vrijedja Diego Lopeza koji se drugi da bude dobar golman."
sve to stoji, svaka cast i jednom i drugom... al objaviti da je barcelona zainteresirana za kaziljasa je dno dna novinarstva kao profesije pa barcelona cak ii kad bi bila zainteresirana ne bi to smjela pustiti u javnost
kad kaze gospodin koji ima sve titule svijeta znaci da je iker jos uvijek tata. navijac sam barce al ovog momka gotivim i volio bih da dodjen na camp nou. a kakav je real klub pokazuje njihov odnos prema legendama kluba. raulu schalke 04 odradio oprostajnu tekmu i povukli dres sa njegovim brojem
A što ne bi bio prvi, kad je najbolji? Onaj pacijent specijalac ih rasturio, trebaće im godina da dođu sebi.
to podjo napisat. šugo došao u klub i ošugao ga dobro. vidi posledice. nema njih jos nekoliko godina ni na mapi
Dobro si reko gospon boske del
Real ga i ne zaslužuje neznam zašto sam nije napustio klub i otišao npr. u Barçu
ajde savjetuj ga da dođe u barcu... to je pravi klub za njega, a ne ova ćenifa iz smradrida...