Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova stvar mi se uvijek sviđala kod komšija sa lijeva strane Miljacke.....ustvari to je rezonski., dovedeš pojačanja prije nego se obave ljekarski pregledi i počnu pripreme. Kod nas sa desne strane, svake godine ista priče, dolazi ovaj , dolazi onaj.....uvijek neki poluigrači čekaju da potroše sve varijante i onda bi kao došli na Koševo. kod Amara toga nema....ili ćeš doći prije priprema ili furaj. Svak čast na tome........KOJI ĆEŠ MI K..AC U SRED PRIPREMA.........kao da je slogan Amara osima.
Sutra Ljirim Bećiri i Adem Abazi potpisuju do ljeta...jer na ljeto su u Ulcinj, pa se opet vraćaju na zimu...
sta ce nam pn koji k**** mozemo kupit 10X bolje igrace nek se goni u p.m.
znas li ti, da ce cevabdzinica Zeljo propasti ko NK ZEljo(Seljo) kad dodje Macdonalds
cuj pitara sto su se upalili sa komentarima:D haloo jel vam stigao racun za struju,i sendvice koje smo vam poslali ???
de ba, mojne majorizirat strumfove, zamislite samo popusta u pekarama oko grbavice :D
pisete o pojacanjima zelje A NISTE NAPISALI DA JE BARCELONA EVROPSKI PRVAK U RUKOMETU...HALLLOOOOOOOOOOO DANIJEL SARIC.... sarajevo-x propo
Interesantno je kako mahalski ksenofobicni komplex kod jednog dijela navijaca sarajeva izlazi na povrsinu. tirana,buhtle,ovo ono.. e moji divovi..
mi pitari smo iskompleksirane pedercine i divovi jer volimo manijacima da pusimo divovske kur.ine. MI SMO DIVOVI-HZ(homoseksualna zajednica)
Ova vijest osvanula je prije dva ili tri dana na SCsport.ba, da se ne lazemo
evo jedna informacija. naime, ulaznice za gostujuće albanske navijače idu kao halva. sve su skoro pokupovali manijaci sa južne tribine, idu ponovo da zenicu ali ovaj put će da bodre svoju djedovinu shqiperiju.
Drakul je odičan igrač bit će najbolji igrač lige,dok je u Veležu igrao bio je igračina vezni igrač koji gine na terenu daje sve od sebe uz to je i često strijelac,čestitam želji,Ramiz iz mostara
Cemu pojacanje, iduce sezone su Hrvati na redu.
Drakul na rumunskom znaci PATKA !!! al fakat provjerite ako hocete...znaaci da je ovo patka od igraca koji ce vam k..ac
@ m dvor- ko im je kriv kad su pustili albatrosa da se ku.rči po jugu ?
@M.Dvor ajde ba šta plačete, pa i nas zajeba.aju da smo divovi, pa šta...
Administratori, molim vas brišite postove u kojima se pripadnici Albanskog naroda upotrebljavaju da bi se uvrijedili navijači Željezničara........baš je gnusno, odvratno i fašizoidno