Danas skupština FK Željezničar
0
Dejan Ćuk će prezentirati idejni projekat nove Grbavice
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno sa projektom, da se napokon nešto pozitivno desi u ovoj učmalosti bh nogometa.
vala jedva čekam abd da se to izgradi pa da repka rahat igra na novoj grbavici u glavnom gradu a ne po nekim selendrama i njivama!
ako Bog da!! Molit nam je Boga da nebude kao sa stolicama.. Izgradnja ovog, sa slike, stadiona bi uveliko poboljsala (i uljepsala) trenutnu sliku BiH futbala. Danasnje sergije (poslije) Dzume ulazu se u ovaj projekat (sala mala) PS. nemojte na \'naselje\' donjeti belaj ;) ZE u srcu ,Bosna do groba!!
KADA CE SARAJEVO NAPRAVITI STADION???? MOŽDA U SLIJEDEĆEM VJEKU!!!! DA SAM PITAR JA NEBI IMO SNA NEBI SPAVO JA ZBOG TOG ŽELJE TM 87 1.3.1.2 A,C,A,B
Kada je odrzana prva i osnivacka skupstina FK/NK ZELJEZNICAR hvala .
@ sarajlija 23.12.2010. u 16:14 ZELJO JE PONOS MUSTAFE PREMIJERA , ONDA JE MNOGO LAKSE DOCI DO NOVOG STADIONA. STA KOSTA DA KOSTA !
dje ovim kompleksasima onaj , onaj sa koride blekonja . kaze nece nam Zeljo ni u ledja gledat hahahaha . Jos malo pa ce se zvat OLIMPIC HAHAHA
ZELJO je stvarno ponos ovog grada i drzave svaka cast primjer svim drugima INSTITUCIJA !!!!!
hahahah cuj ovih ljubomornih hrenovki, pa vasi igraci umiru od gladi nema hrane nema vode, nema struje i vi se nesto javljate nema uprave predsjednik kojeg ste obozavali (onaj glavonja nepismeni) vas nogirao sve sto od kluba imate je onih par kancelarija jer sve ostalo iznajmljujete podstanari jedni, LJUBOMORA JE CUDO zeljo ima svoj stadion i to koji ce biti abd natkriven + pomocni stadioni + dvorana koja se vec pravi na grbavci, 5 titula prvaka bih i polufinale kupa uefa za vas je samo san zato crknite ali nikada necete biti kao zeljo od kojeg ste i nastali torpedasi mali, neko slavi 90 godina kluba a neko to nece dozivjeti ni za 20 god (pritom nismo mijenjali imena kluba ni svoju svetu plavu boju) LJUBOMORA JE CUDO uvijek ce te biti mali....
Beslija,jesi li i ti lijep kao tvoj idol.Od stadiona nema nista,zdravoooooooooooo!!!
Ma ko je ljubomoran oko moje iz rogatice što navija za selja.Grob sebi kopate a niste ni svjesni.Žujo i kompanija će vas u provaliju odvesti-živi bili pa vidjeli,samo nemojte plakati kao poslije newcastle-a,kad vas je \"legenda\" nijaz sa žujom odero za milion i po kerimaša
Evo i mene da se tuspasim,i samo da vam kažem NIŠTA od šoping centra,pardon gorenje arene dok meni i niski ne kane u džep koji milion :)
@IRENA Izguglaj sebi adresu za Jagomir.
PRVO NAPRAVITI FABRIKU I U FABRIKU SVE IGRAČE ZELJE.KADA ZARADIŠ PARE ZA PRAVITI STADION,E ONDA IZVOLI I PRAVI.UOSTALOM,STO CE IM STADION.DA IGRAJU SA RUDAROM ILI MODRIČOM.NAJGLUPLJA IDEJA NE GODINE,VEĆ DECENIJE.
hare glup si, slovenac ne dozvoli da ljubomora iz tebe prica, otac pitarski.......
evropski klub nema sta