Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je odron i definitivno Miske odstupi,ako ne znas izabrati trenera koji zna i umije. svake godine novi trener i novi igraci,a ovo sto si napravio sveka cast saberi pa cemo skupiti mi navijaci da te isplatimo. covjece,cir na zeludcu dobit cu zbog tebe. jedan čelik nas dobio,ovakav čelik bruka i sramota,ali zasluzeno.
@plavobijeli sta je to miske platio?gdje su onda pare od navijaca,od saveza,od grada od opcine,od sponzora i najbitnije od prodaje lendrica? stavi sjever 15 km protiv mrtvog apolona nije mi do para ni da je 30eura al da ima kvalitet da se gleda a ne igraci koji se dovedu za dzabe i treneri koji nemaju gdje drugo vec daj sta das,lola nam prodo marketing i reklamu a mi se primimo ko levati kontamo evo ga.i eto nam ga bas.
Da li je iko od navijaca Zeljeznicara razmisljao da je razlog danasnjeg poraza jednostavno to da je Celik bio bolji...agresivniji i uigraniji..znam da je zeljo veliki klub i da svi imate velika ocekivanja..ali niste dosli igrati protiv neke seoske ekipe...niti vi imate neki tim da se setate ligom..mozda kad bi bili malo realniji i malo vise na zemlji..igraci bi imali pristup igri kakav su imali celikovi igraci danas
Kako ne kontaš, svaki igrač Željezničara trenutno je ispod svakog nivoa! Blagojević je za razliku od Arežine mogao upisati asistenciju za autogol. Da je igrao Bogićević, možda bi Čelik ranije poveo autogolom, Zajmović je ponižavao Krupu u finalu Kupa, sad se bruka, haj ti meni to objasni?
Kakav Miske i Piske, dovedite djete grada da vodi svoj klub, kako ce stranac voljeti tudje, pogotovo ovdje na Balkanu i Dejtonskoj BiH. To je isto da je na celu Dinama Arkanov sin, a trener neki grobar Nismo djaba poznati po vicevima o Muji i Hasi.
i jos su dobro prosli...2 cista penala Celiku nisu dosudjena...citavu tekmu sudija "otvoreno" navijao za Zelju...ko je gledao zna o cemu pricam iznenadio me je komentator na moja TV koji je priznao da je Celik bio bolji - i od sarajlijice da to dozivim
koliko kompleksasa komentatora, nevjerojatno. Nabio vam Brko komplekse za 300 godina ...
Haha, nije ni cudo, jesu hatljavi ljudi samo poklanjaju lopte, u stilu ono nista obavezno.
Limvo likCe do bagro! Svaka cast na pobjedi. Samo ovaj Salcinovic je odron! Debil pravi!!!
Ja mrzim samo Želju i Sarajevo.Ale ale
HAHAHAHAHAH!
Zenička publika zaslužuje klub u vrhu tabele.
ovo je sezona Sarajeva i Celika... ;)
OVO JE MIODRAG JEŠIĆ "VASKRSO"-Vaistinu Vaskrse"
čuva se zeljo za apolona
hahahahahahaha
Zrinjski vec uzeo titulu :D
Oj Bože dragi da dočekam i tu tugu da od Čelika izgube.... Sta doživi... Fuj