"Guardiola nije izmislio ništa"
1
Deco: Mourinho je najbolji na svijetu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paša moj samo mala korekcija... Deco nije igrao u Barci kad je Guardiola došao.. otišao je te sezone
Jesi ikad cuo za Seedorfa?
Da je Terry pogodio onaj penal Deco bi postao jedini igrač koji je osvajao LP sa čak 3 različita kluba (Porto, Baraca i Chelsie)
I ovog zasvrbilo što ga Pep, s razlogom, napucao iz Barce. Mislim da ovaj ni jednom nije potrčao kad bi loptu izgubio. Samo je mahao rukicama i nešto zanovijetao. Radi ovog kloca Iniesta se nezasluženo nasjedio na klupi. Sad se vidi ko je Andres a ko ovaj. Ronaldinho makar ne sere. Čoik zna da je sam uništio onakav talenat a ovaj jado se našao sad nešto kmečat.
Mourinho is THE BEST !
na pepu je tek da se dokaze, a nesto mislim da ce sa bilo kojim drugim klubom tesko sta uraditi I pokazati
da je Decco Spanac rekao bi da je boli Gvardiola........a ovako naravno da je vise naklonjen sunarodnjaku
deca su trenirala obojica i valjda covjek zna..sa timom barse moze i majmun sve osvojiti, tito je bolji sad od gvardiole, rajkard je derao..gdje je sad rajkard?! svaka cast igracima barselone i spanija dere radi njih a ne radi gvardiole..sjetite se sta je mau uradio sa portom!