Bivši nogometaš otvoreno
0
Dean Windass: Bio sam sasvim blizu samoubistva
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta bi ja trebao, svake 6 godine odigramo dvije tekme u kupu uefa, a primimo 10 golova..meni se zivot moj gadi, ja vise ovako ne mogu!
isto kao ja...dva puta pio tablete, jednom vjeso, jednom pustio plin...i opet me nece
E moj brate.. razumijem ja tebe.. al\' sta bi trebali neki ljudi da rade sto nemaju gdje zivit, nemaju sta jest ? na ulici promzrli,gladni nikome do njih nije stalo.. ili sa ljudima iz Srebrenice gdje su im svi pobijeni ?? Tebi problem sto si zaradjivao pola miliona funti godisnje i nesuglasice oko braka ccc