Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto bi rekao i za rahimica da igraju s nama u cetvrtfinalu eura, sve je to taktika:D
Gerrard je igracina, i bolji je od mnogih mladjih igraca. Ali, putovanje Engleske se zavrsava ubrzo, nakon poraza od Italije :)
Ja ratobornije ljude nisam vidio od ove dvojice fkt,sjajni igraci....
YNWA! De Rossi
Gerrard je Bog, Englezi idu dalje
Nikad se ne zna,sreca moze prevagnuti na jednu stranu,ali ne znam da je Engleska u posljednjih par godina pobijedila neku ozbiljnu reprezentaciju. Italija ne izgleda lose na ovogodisnjem Euru,dobro su igrali u sve 3 utakmice,rezultat manje-vise,ali dobro su igrali.Volio bih da Italija prodje,samo zbog ovih novopecenih \'velikih\' navijaca klubova kao sto su City i ostala sranja i onih koji misle da je EPL najpostenija i najbolja liga,a drze ju legalni mafijasi (ŠEIK)