Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juventus je nebitan provinijski klub koji ce tesko osvojiti neki vazan trofej. Prvi su u svom nebitnom selu ( smijesna italijanska liga koju ni talijani vise nesmatraju ozbiljno) ali u pravom fudbalu nemaju sta rec. Kad su zadnji put osvojili neki bitan trofej?
@JohnnyBlazeeeeee igraooo igraooo kad je sta osvojio u evropiii...igrat ce to jos sto godina Milan stici necete
@JohnConnor navijam ti za mamu kad je nabijam s guza pa vristim duleeeeee savic
Ne znam da li će Klix postojati za 10ak godina, ali ako bude zapamtite da će ovaj mladić, u ovom klubu postati vječita legenda.
ovo smece od kluba moze dobijati u italiji svi znamo kako i zasto a u evropi su qurton
Drugi Chiellini definitivno
Debil umisljeni. Zivi bili pa vidjeli sto ce se naigrati pored Bonucija i Chielinija...poletio za parama umjesto da se izgradi kao igrac inda stekne iskustvo u manjem klubu, ovako ce na polusezoni na posudbu u Benevento
Ne bi me cudilo da ste napisali “ Dosao je u Torino da obavi ljekarske preglede, zatim ce se Interu pridruzit na terenu.”