Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malecki suti i treniraj..chiellini takve jede za dorucak
Kaze, nece u Barcu jer nece biti u prvih 11...levatina od djeteta!
Sve pogresno prenosite
Pa sta si kontao balo balavi da ces da pored obe dvije planine da igras? Chelini takve koristi da mu kopacke ciste ....
nisi htio u Barcu e sad grij klupu
Polako De Light. Be patient. Tvoje vrijeme tek dolazi. Polako ces Bonny da zamjenis i ucis od Chiellinija. Zajedno sa Demirelom ces da budes bedem Juvetntusa. Svi odusevljeni De Lightom a niko ne pominje Demirela. Momak je zvijerka. Kakav posao Uprave Juvetusa. Dovedena dva momka od 20 ljeta da zamjene dvije legende. Bravo Juve.
jeste primjetili kako mediji hinjski sute o penalu za Napoli ,da je u kojem slucaj onakav sviran Juveu svi bi se raspisali a i ovo je copy paste clanak i to mozes mislit o bombasticnom nezadovoljstvu u Juventusu.
@gaucho...to je to. Smecarima se navlaci uvjek. I smecari su najglasniji kad se Juve treba popljuvati. Zamisljam kakve bi slike i memes danas bile po internetu da je onaj penal dosudjen Juventusu. Fuj smradovi.
Chilini je star ali je još uvijek jedan od naboljih stopera na svijetu , a ovaj momak doveden je da ga jednog dana zamijeni
Pocelo je
Da si bogdom otiso za Liverpool, al opet ti najbolje znas
Sta je mislio bas me zanima kad je dosao u tandem Chielini i Bonnuci?
@amarro ...valjda kontao da ce uletjeti umjesto Chiellinija jer ima 35 godina,a nije znao da ce Chiellini do 40. biti bolji stopet i od njega i od Bonuccija zajedno...jednostavno,covjek je klasa,nije brz ali nadoknadjuje sve iskustvom i dobrim pozicioniranjem...i sa 35 godina na ledjima po meni je u top 5 stopera na svijetu...
Ma i top 3
Selami vas Raiola sve...
reci zajebo sam se, pusti demagogiju
Tako ti je kad si glup i požuriš odma u najjače ekipe svijeta i onda griješ klupu fino :)
Interesantno je kako je novinar iz ove izjave zaključio da je momak nezadovoljan.
@sda-leprikoni Pametnom I isharet dovoljan!