Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini s pravim DOJAVAMA , koji ce vam pomoci da PROFITIRATE na klađenju svakodnevno . Ja radim vec neki period s njim i zelim vam skrenuti paznju na njih je uvjervam vas da ce vam donijeti zaradu. Sigurno ima igraca kao sto sam ja i sigurno guve stalno na zicerima , ali to vrijeme je proslo sada imate pravi tim koji ce vam sigurno pomoci . Vise o svemu o mom iskustvu i listicima koje mi doszvoljavaju postaviti na blog procitajte na : NAMJESTANJA.BLOGSPOT.COM
Jutros Sky Sport objavio da Alcantra dogovara sedmicnu platu sa Arsenalom. Preduhitrio je Wenger Moyesa
Ugrabite ga molim vas,samo da ne uskoče šeikovi i naftaši sa platama od 150k € itd..
''Zna li golman ''furije'' da čelnici njegova kluba doista pregovaraju o transferu s Barcelonom ili je njegova poruka bila samo šala'' klixovci ,nema tu se sta pregovarati, iznenada je izletila sansa da ga ugrabi neko za 18 miliona jer je takva klauzula se aktivirala zbog nedovoljno odigranih tekmi thiaga,znaci nema pregovora,plati 18 i vodi ga jer ga barcelona sigurno nece dati za manje a za 18 moraju da ga daju.