Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu naši trčat više od 60 minuta, to je glavni problem
@FCBayern al zato koliko tepsija pite i baklave mogu pojest to ne pricas
@FCBayern Ne mogu u reprezentaciji. Mogu u svojim klubovima vani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuzno al istinito, reko nam frajer onako kako jest , all the best De Boereee
Pa i nasi lokal patrioti misle da su Dzeko i Pjanke neki igraci. Eto nam do sad svih baraza i svjetskog. Sta su do sad uradili??? Jok de ti samo uzdizi "nase" nek "dusmani" crknu od "zavisti"...
Po hiljaditi put razocarenje. Zivim za taj dan kad je utakmica, danima ranije samo mislim o utakmici i onda utakmica dodje i razocaraju me svaki put. Prosao sve i svasta sa njom, ponekad kazem nikad vise necu gledati ali eto, haman da je jace od mene. Vidjet cemo.
i mi smo mislili da je bolja
bice golova ko halve za holandiju samo se nasloni i uzivaj
Mislio je i Slobodan Milosevic da ce napraviti Veliku srbiju a napravio je veliku Albaniju..Holandjani ne mogu da odsijeku Dzeka jer nisu repka koja zna da igra defanzivno.. Holandska igra je kopija igre Ajaxa..Sa 8 napadace u timu od kojih neki glume defanzivce,.lopta stalno u posjeju puno trcanja i igra u sirinu s pasevima po zemlji.Bosna ima sanse
cim umješas zlocinca i kretena Slobodana, tj. politiku u sport, odma ni ti nisi nista bolji od Slobe!
sda repka nije mogla pobjedit ni sujevjerne irce baa... a đe će vodozemce, bolan!
samo se dobro naložit burekom od sira i onda zasladit burekom s čokoladom i ima da lete po terenu!!
de boer je gori od velikog žutog arkanovca i glavonje, to je jedina šansa ove sda repke...
De Bureka bolan
Bili su burazeri dobri igraci mada na ovoj se slici nesta nakocoperio:).
To je bila varka, ova utakmica sa Sjevernom Irskom. Čuvali su se za Ligu Nacija.
Dusko razgulio da se ne bruka vise,uvidjeo je da su ovo umisljene zvijezde.Kaze Prosinecki ja ne kontam Visca kad igra u Turskoj drugi igrac kod mene se nevidi nikako ha ha ha.Svi su oni isti nisu treneri krivi sto oni ne mogu da trce ja sad vidim to cistije.
Nisam nigdje čuo da je rekao da su bolji od nas.
Skontali ljudi bice trpaj ,nemam vise nikakvih osjecanja neka ih holandzani zgaze zasluzili su to svoim ponasanjem neprofesionalnim.Njima je bitan provod ovo im dodze kao mini odmor fuj gadi mi se sve.LULA legendo neka si ih provalio.
e zezno si se Franče... trenutno smo u rangu Luxemburga, Finske, Litve i sl.