Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema se para, nema se čim, a Bosanac Šuker bi stadion za nacionalni tim. de ba jarane.. nemate para za zdravstvo a lafo bi pravili stadione.. ma bjaaaaaaaži!!
HAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA -.-
hajde šuker ne seri, treba ulupati stotine milijuna a pola od toga pokrasti, kao što je bilo i sa dvoranama za rukometno prvenstvo, za koga raditi stadione kad je prosjek gledatelja na utakmicama 2000.....
Izgleda da slavonska rakija "šamara" Šukera sve u 16.... 'rvacka će dobiti organizaciju EURO-a isti datum kad dobiju organizaciju trke F1. Čim završi F1 trka, namah kreće 'rvacki EURO...:))
E moj Suker i ja bih da karam VZ ali ne ide ...
Zelim i ja janjetine, al nema !!!
Nadam se da će na tom vašem Euru biti kvalifikovana i BiH i Kosovo pa ćemo zajedno navijati!!!
Kosovo ce ove godine jos postati clan FIFA-e i UEFA-e i jedva cekam prijateljski mec u BiH sa Kosovom, bilo to u Pristini ili u Sarajevu.
A jel gospodine Suker, pa da sav normalan svijet te 2020 godine slusa sa tribine Za dom spremni? Poslije Simunicevih izjava, niko vas vise za ozbiljne partnere u fudbalu nece uzeti. Jos kad pogledam sto Zdravko Mamic pere pare, pa onda Jovanovica napada na nacionalnoj osnovi da toboze "ima urodjene gene da mrzi Hrvate i sve hrvatsko". Nije platio mafijas pare za porez, pa se nacionalizma uhvatio. Propala vam je podvala da poklic "Za dom spremni" podvalite FIFA-i kao domoljublje. Pametan je Zapad, nece tolerisati faisizam i nacizam, one stvari sto vam je Franjo obnovio 1990-tei Eh da i da ne zaboravim - Dinamu Zagreb vratite ime Croatia Zagreb kakvo je nosio od 1993 do 2000 u vrijeme vladavine nacional-socijalisticke vojne hunte generala Tudjmana, jer je Tudjman to naredio, pa naredbe generala se moraju postivati gospon Suker.
Izgleda da se Franjo reformisao poslije u zatvoru, jer cim je zabranio naziv DInamo a naredio da se prvo zove od 1991 do 1993 HSK Gradjanski Zagreb pa od 1993 do 2000 Croatia Zagreb. Neka vrate naziv Croatia Zagreb jer je Dinamo komunisticko ime. Ipak Franjo je Hrvate spasio od komunizma...