Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi se još vratio u Valenciu eee... Nema veze, nadam se samo da će moći dovršiti novu Mestallu bez da prodaju i Soldada. Otišli su Villa, Mata, David Silva, Joaquin, Raul Albiol, pa dosta više. A drago mi je zbog Ville. Barca mi je prilično mrska (logično) ali s obzirom da će skupa s Realom biti nedodirljivi na vrhu tabele onda bolje da imaju i jednog vrhunskog špica, čisto da El Classico bude zanimljiviji.
Edin Džeko uključen u ponudu? City do kraja dana šalje ponudu za Davida Villu! Piše: O. Škundrić Danas, 14:47 Manchester City će do kraja dana poslati ponudu za napadača Barcelone Davida Villu, tvrde svjetski mediji. Preporuči Odštampaj Printaj Navodno je City spreman Barceloni platiti između 50 i 60 miliona eura, kako bi na Etihad doveo reprezentativnog napadača Španije i nekadašnjeg fudbalera Valencije.
Menadžer Manchester Citya Roberto Mancini spreman je u ovom transferu Barceloni ponuditi Edina Džeku, s obzirom da bi u slučaju dolaska Ville u City postalo pretijesno u napadu Građana.