Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Villa je odlican igrac jos dok je bio u Valenciji je bio strasan a onda Barsa pa i ova godina u Atletiku je bila sasvim dobra, sad se odlucio na SAD-a, steta sto te necemo vise gledati u Ligi prvaka.
do sada je igrao za keš sad hoće malo za svoj ćeif
IMAM 'MOJA TV' OD OVIH NAŠIH BHTELECOM UHLJUPA, I NE MOGU DA NE PRIMJETIM NA 'ARENA SPOETOVIMA' SRPSKIM KAKO JEDINO NE KOMENTARIŠU POBJEDE BH REPKE. SVAKU NAŠU POBJEDU VJEŠTO IZBJEGNU DA PRIKAZUJU A I DA KOMENTARIŠU, A KAD IZGUBIMO VRAĆAJU SNIMAK PO 5 PUTA, I IMAJU UVIJEK NEŠTO REĆI. A UBIŠE SE OD KOMENTARA KAKO JE SENEGAL IZJEDNAČIO I KAKO JE IRSKA IGRALA 0:0 SA ITALIJOM. A KAKO JE SUPER-JAKA 'PANAMA' UMALO SRBE RASTOČILA TO ŠUTE, I ŠUTE NA POBJEDE ZMAJEVA.... ŠTO NAS MRZITE OBJASNITE VIŠE ČITAVOM SVIJETU, NIJE VALJDA TO ZBOG CARA MEHMEDA EL'FATIHA hahaha KAKVI BOLESNICI MAJKO MILA.
Meni su komentatori Europsort 2 regularni. Arena tu i tamo.
mistic turci su srbima nabili isti kompleks niže vrijednosti kao što su oni (srbi) uradili našim komunjarama, pa kad komunjarice vide Đokovića kako maše sa 3 prsta to je nacionalni pozdrav a budala zna da je to četnički pozdrav i normalan srbin 3 uvijek pokazuje sa srednjim prstima ;) Doduše normalnih srba je tako malo da sam to jedva uočio ali jesam. S druge strane, samo postojanje Bošnjaka je po njima fašizam :D Ludilo brate, ludilo, svijet je pun apsurda samo što su oni to davno prevazišli i okrenuli se ekonomskom razvoju pa valjda ćemo i mi nekad.