Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razbit ce nas Spanci tu ce se vidjeti da li smo mi za lige A
Nemoj biti toliko siguran. Imamo mi dobru repku care.
@Salt City TZ Sada imamo 100 % tacno,.pozz 75300
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džekin bivši saigrač
bit ce cupavo
Neka neko kaže Ahmetoviću da on nije Leon Benko da može nekažnjeno davati golove iz ofsajda! Da je imalo pošten, javno bi priznao da je bio u ofsajdu. Zar FK Sarajevo ne može ni jednu titulu osvojiti bez pomoći sudija i Saveza?
jel ti krivo što si glup?
@dognpsps87 Samo mi je krivo što je na portalu BH Telecoma isječen snimak sa spornim detaljima na derbiju, a pošto sam glup ne mogu da skontam zašto nema snimka LOL
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Inače, Španija će igrati u Las Palmasu prvi put od 2007. godine, a selekcija BiH će tri dana kasnije igrati ključnu utakmicu Lige nacija protiv Austrije u Beču." Prvo se igra protiv Austrije u Beču 15/11/2018 pa onda protiv Španije u Las Palmasu 18/11/2018.