Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj moyes je pravo inteligentan hahahah
Najbolje bi ti jarane bilo da vratiš Ronalda. Možda bi tada i dobio koju utakmicu.
jedno su zelje drugo je stvarnost neda ga juve
hahahahha mozes moyes samo da sanja
Majka dječaka kojeg su ubili Škorpioni: Medićeva nesreća je Božija pravda :( KLIXOVCI OVO SE NEMOZE KOMENTARISATI,VI STE SUPACKI PORTAL TOLIKO OD MENE :)
Sta da se jarane komentarise? I sam znas da bi se javilo mnogo maloumnika koji bi vrijedjali i sto mogu i sto ne mogu pa bi komentari sveukupno bili samo vrijedjanje svih zrtava. Ovaj dobio za novu slobodno, ja u firmi spojim s odmorom i sretan a on pobio silu ljudi i jos i dzeparac dobio a puste ga iz zatvora - sta brate tu da se prica? Pa kad se to dopustilo na takav nacin da se radi sad je kasno kako kazu neces sad krivu drinu ispravljat a posebno ne pricom jbg goni ih sve u pm
Forza Juve..... nedamo Vidala
samo mogu da sanjaju o Vidalu
onaj osjecaj kad United kuka na Weeba-a jos se igralo na Starom Trafordu..hvala ti Boze sto sam to dozivio!
Bulazni li bulazni. Jebol te Vidal da te ***.