Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pi.č.ke ljubomorne vi ga beckhamu samo možete obaliti. david beckham je bio i ostao igračina, vjerovatno najbolji engleski igrač ikad!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
aj ne rise. bekam je imao najbolji centaršut svih vremena i solidan udarac. sve ostalo nula bodova: snaga, brzina, dribling, skok igra, tu ga nigdje nije bilo a englezi od njega napravili superzvijezdu
Za sta on dobija odlikovanje...za manekenstvo...pfff...
@emir dečko nisu englezi nikog \"napuhali\",nego je on to svojim trudom,radom i znanjem pokazao i dokazao,a ti što nisi možda imao priliku da ga gledaš na televiziji u njegovo vrjeme to je druga stvar!
uAfa uaHa Hahua ahah
David Beckham prima odlikovanje UAFA-e na Wembleyju al nema veze ispravite vi to da ja budem levat!
ma ovi englezi u skorije vrijeme nisu imali postenu fudbalsku zvjezdu.oni su beckhama koji je izuzetan bio igrac napuhali boze sacuvaj.