|

David Beckham je najbliže dolasku u Tottenham

David Beckham je najbliže dolasku u Tottenham
0
T
Totalsport
8.12.2010. u 16:26
2
komentara
0

dijeljenja
David Beckham je najbliže dolasku u Tottenham David Beckham
Sa 35 godina na leđima engleski nogometaš David Beckham još nije niti blizu odlaska u penziju. Makar su ga u posljednje vrijeme povrede nazadovale otočka nogometna ikona i dalje sa velikom strašću korača na travnjake.
Od 2007. godine je član Los Angeles Galaxyja, ali je s dva odlaska na posudbu u Milan pokazao kako je željan evropskog nogometa gdje je daleko veća koncetracija kvalitete i gdje se uspjeh više cijeni. Zato je u posljednje vrijeme Beckham potiho počeo pričati o novom povratku u Evropu, s tim da je navodno ovom prilikom željan dolaska na njemu najpoznatije tlo, u engleski Premiership.

Tamo je uvjerljivo najveći trag ostavio u Manchester Unitedu gdje je igrao od 1993. do 2003. godine, no nogometnu karijeru je kao junior počeo u londonskom Tottenhamu (od 1987. do 1991. godine). Za taj ga klub vežu posebne uspomene, ne samo zbog spomenutih početaka. Naime, njegov djed je bio veliki zaljubljenik Tottenhama, a to bi mogao biti razlog da Beckham uskoro pojača svlačionicu kojom kormilari Harry Redknapp.

Daily Star piše da takva mogućnost postoji možda već tokom ovog januarskog prijelaznog roka, a spomenimo da je ranije Beckham dobio ponude od strane Evertona i West Hama, no i jednu i drugu je odbio.

"Tottenham je njegova slaba točka, mogao bi doći na White Hart Lane", piše novinar Daily Stara.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...