Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje veze, ovo Liga nacija skroz novo takmicenje, nebi se to trebalo pikati, neka odradi na prijateljskim suspenziju.
pisaj ga...nek malo gleda i nek se kali nije zurba da odmah igra
Nada posljednja umire :D Cuj nadali se
U FSBH sjede laici, i analfabete u pravnom i fudbalskom svjetu. Igrač je zaradio suspenziju u U21, pošto danas igra U21 on će odraditi tu suspenziju. Sutrašnja utakmica onda nema više nikakve veze sa tom odrađenom suspenzijom. Jedini slučaj u kome bi se suspenzija mogla prenjeti na sutrašnju utakmicu je: igrač nema više pravo igrati za U21(prestario), što nije slučaj. Znaći nebuleze koje iznose i prenese neinformisani novinarčići su smiješne.
Nije mu ime za svetog dresa
2-0 BiH dobiva svakako
@Velebit i gubi od Austrije
"u taboru Zmajeva su se nadali da ta suspenzija neće važiti za meč Lige nacija" Jeste ponijeli printer?
neki su umovi ovdje bolesni, ali ima bog pa ce im valjda pomoci jer ovozemaljski doktori to izlijeciti ne mogu
Odakle ovaj u bošnjačkoj reprezentaciji?
@Istovaranje2 Ma zezam se, nema ovaj mesta u srpskoj reprezentaciji pa igra za Bošnjake ne bi li se lakše prodao! Sigurno mu srce ne lupa za Bosnom kao Edinu Džekoviću!
kako je lepo vidjeti sbe hrvate muslimane u repki ko Jugoslavia..
Ima još bodova u igri.