Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujemo dobru utakmicu, pa ko da više golova nek ide dalje :)
Hrvatska nikako ne smije potcjeniti Dance koji znaju "podvaliti". Bili su prvaci Evrope kada su slučajno otišli na to EP umjesto diskvalifikovane Jugoslavije i to može biti dovoljna opomena.
Ja se jedino bojim da Vida i Lovren ne naprave po koju greskicu, koja bi ih mogle skupo kostati, kao recimo onaj kiks koji je doveo do sanse protiv Argentine, kad je argentinski igrac promasio prazan gol i napravljen penal protiv Islanda. Mislim da ce njih dvojicu Danci napasti odmah na hrvatskoj polovini terena. Tu jedino vidim neku slabu tacku Hrvatske.
Ne zvuci lose, samo sto je i takva taktika vjerovatno osudjena na propast, pored onak brzih hrvatskih krila. Naravno ako Hrvatska bude na razini prve tri utakmice, ako ih ne uhvati virus ex-Yu fudbala.
sta je sporno kod ove izjave danca. osudili ste ga utakmica nije ni pocela.nisu oni za otpisati :)
Nije rukomet niti Lego.
Danci će večeras ovjeriti povratnu kartu kući. Sretno Hrvatska.
ocekujem pobjedu danske protiv ustasa
Ko da vise golova od protivnika vjerovatno ce pobjediti
Realno boli me ona stvar ali bi ipak volio da Danska pobijedi
Hihhhi,mozete napast,to nam i odgovara da vam zavalimo 5-6 golova
Nadam se hoćete :D P.s nickname ti ne valja :p
samo napadnite danci. to najviše volimo. bolje to nego da igrate bunker
Hrvatska samo ne smije potcjenit Dansku i prolazi sigurno jer su bolja ekipa.
Oni su se bojali samo Tita i partizana.
Croooo do finala,poz iz Sa,a ovi kompleksasi balijski sto mrze sve oko sebe pa tako i Hrvatski nogomet neka mi dobrooo popuseeee salgiju !
taner,j b e m ti staru u bulju.
otrest ce vas komsije k'o beba zvečku