Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ikad igrao na male u mahali?
Dijete debil.. da je zabio 300 golova u zivtou na pravim utakmicama u sezoni, svaka cast.. ali na Fifa21 haahaahaa
Mali je izgubio na penale imate video na klip deriste place ko godina hhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jbg,ja to ne znam ni upaliti😁
Kresneš šibicu i to je to.
Princip je isti a sve ostalo su samo nijanse.
Zar nije neki dan zianio i plakao kao treba???
Kakav uspjeh.... Ovaj ce da bude čorav sa 30 i grbav sa 25 godina.
Ja sam njegovih godina pravio zijane po mahali.
ovaj mali kolko je opterećen igricama zaboravio ga i "bacat unesvjest"
I kad mi neko kaze daj narodu slobodu govora.Svaki jad moze da pise gluposti i da kritikuje neku osobu,vjeru ili drzavu a da sam u zivotu nije nista postigao i ostvario svojim radom.(Ako zivis kod oca i matere u kuci ili stanu i to nije tvoj uspjeh).Uzmi bolan uradi nesto,procitaj nesto,zaradi nesto,postigni nesto svojim radom,kad to dostignes onda ni tad nemas pravo da pljujes po nekome ili necemu.Vozdra za normalan svijet.
Manchester United - FK Omladinac Ilidža
A na kraju je izgubio od penala Bruna Fernandesa
Tastatura-ratnici na aparatima.
Ne zavidim mu uopšte al nek neko prognozira njegov život u 30 tim ili dalje Bice alkohola droge pistolja nažalost Nije realno ni prirodno da djeca posjeduju bilo kakav ogroman novac prije punoljetstva
Odmah ga u hajduka polati
Nije jos bez gubitka, izgubio je nedavno na penale, bruno fernandes (penandes), mala greska u vijesti.
Ne nije greska.Izgubio jeste na penale na jednom od turnira,ali u FUT vikend ligi u kojoj igras 30 utakmica sa svim ostalim igracima u svijetu koji su se naravno kvalifikovali.Nema vec 10 sedmica ni jednu izgubljenu utakmicu sto je nevjerovatan ucinak.Za nekoga ko igra Fifa 21 je to mozda lakse za razumjeti kolko je to tesko.U svakom slucaju dijete je Tata za Fifu 21.
Bolesnog vakta majku mu
Bosnalu ne mogu ni na igrici ni na terenu
Bome on ima podocnjake kao neko sa sa 15, to ti sve kaze.