Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poprilično dosadna utakmica veceras je prava arg hrv
ANTI-FUDBAL NEGLEDLJIVO, DOSADNO POSEBNO DANCI NADAM SE DA ĆE ISPASTI!
pa cijeli mundijal je dosad dosadno to svi govore..najlosiji mundijal svih vremena dosad sto se tice kvalitete na terenu. Golovi samo padaju poslje kornere, slobodne udarce i penale.
@chapito seru sudije, prekidaju utakmice previse i najmanju priliku koriste da pisnu u pistu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danska danas nije zasluzila X, kao u prvoj utakmici gdje ih PERU razvalio i opet postignu gol Danci.. Kad skontas imaju 4 boda kao SPANIJA i PORTUGAL hahaha P.S. Navijam za SENEGAL :)
dje je bio VAR kad ga je dzekson uvalio Nigeriji???? :-) mi vazda zakasnimo....
peru dobija francuze 100%
Samo mi zao sto ce Iran i Peru ispast!U Iranu 98, 5 posto ljudi gleda utakmice Irana!
Nisu cetiri boda ispred Francuske vec jedan. I to sa utakmicom manje.
Kladikonica dobijaju dnevno milijone na SP navijacima sipak.
Mile Chet... Jedinak za Australiju
Da je Arzani igrao od prvog poluvremena Danskoj bih nastao haous haos??!!Gledo sam ga uživo veliki talenat??!!Ali mi nažalost imamo kretena Holandjanina Selektora
Sudija zaluto
Aussies played better