Brzo se etablirao u plavoj svlačionici
0
Danijal Brković: Stigao sam u veliki klub, atmosfera je odlična
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da kazem da nisi stigao u veliki klub, vec si dosao u NAJVECI KLUB U BIH, i samo naprijed brka i pokazi koliko vrijedis
Još da novinar skonta da se momak zove DanijAl, a ne DanijEl bilo bi super. Za ovog retardosa iznad, da nije možda Torpedo velik koji nema ni za viršli???
Dobro dosao u Zeljeznicar, najveci klub u Bosni i Hercegovini. Ako nastavis sa igrama kao i na pripremama, bice to dobro. Uostalom, nema razloga da bude drugacije.
Mala ispravka da svi budu zadovoljni...Danijal Brkovic:Presao sam iz velikog kluba u najveci klub :) VOLIM TE ZELJO!
pa mozemo onda i ovako pisati: kvikovano se establirao u bluvanoj čandzionici Danijal Brković: Arivirao sam u bigovani klub, atmosfera je ekselentna Danijal Brković je u ovom transfernom roku iz Veleža arivirao u rankove aktuelnog bh. sampiona Željezničara. Za shortan period pruvirao je da su Bluvani bajovali rajtnog plejera i da će biti realna amplifikacija. U severalnih frendlijevskih mečeva hitirao je oponentovu netu. gori ste od dijaspore
dabogda nogu slomio judo
otišao si iz velikog kluba glupane...
Ulazi seljak u prepun gradski tranvaj kad jedna gospođa nagazi ga štiklom i poče se izvinjavati: – “Oprostite molim vas nije bilo namjerno!” “Ma nemojte se brinuti gospođo, mi seljaci navikli smo da nas gazi stoka! hahahha
@ ? I ja sam se cudio kad sam to vidio, al kontam mozda je bolje da ne komentarisem! Vidio sam da sam u pravu, kad sam vidio koliko dislike-ova ima taj komentar. To ti je samo dokaz koliko seljaka danas ima internet!
brzo se etablirao? eStablirao? najnovija rijec u nasem jeziku, svjeze izmisljena i, po obicaju, nepravilno prilagodjena
Hoce da prekrste Danijala u Danijel nepismeni novinari!!!
@ rodjeni Pusti buraz mladju raju sta pricaju, uvijek ce te za mene biti jedan i jedini klub koji postoji u Mostar-u, i svi znaju da je Bijeli Brijeg Velezov stadion! Ja sam licno bio na utakmici protiv Newcastle-a, i svojim sam ocima vidio transparent RED ARMY (mali kockasti, onako 2x2) na zapadnoj tribini koseva! Ovo ce potvrditi svi oni koji su bili na tekmi! Mi stariji, to nismo zaboravili! Kad je velez ispadao one sezone, željo im je \"dao\" bodove, al sjecam se ko dan danas da sam psovao zato sto im je F. K. sarajevo uzelo sva tri! Pamtimo mi sve! Pozdrav iz rajvoSa!
nazad u sumu vlasino jedna smrdljiva
nekad bio veliki velez,u rangu sa zeljom i pitarima,sad nazalost ostade samo ime...
U Mariboru samo izvucite pozitivan rezultat, oni dobro znaju da u Sarajevu nemaju sta traziti. Vi to uradite za nas, a The Maniacs 1987 tj. MI cemo uraditi ostalo, i nas Željo ide dalje!
pa moj Ivice , zar da namjestas i protiv Austrijskih omalenih klubova , sa budžetom većim od svih balkanskih klubova zajedno ?! LJOŽE INSTITUCIJA !
kiksovci prekrstise momka i vratise ga pravoj vjeri.