Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosanskom novom je rođen!!! Šta je Novi grad???
komsije jel realno da ste napravili ovako ruzne dresove? ovo su vam stvarno najgori ikada i blijed pokusaj ozivljavanja staroga duha...
TRAZILI GA LIVERPUL I MONAKO A ON IZABRO ZELJU
ja se nadam da se salis
Apollon Limassol je navodno njegov klub, Royal Excel Mouscron je klub u kojem je igrao kao posuđen igrač. Kako piše u jednom Belgiskom članku on je u Mouscron-nu imao problem sa komunikacijom među saigračima i to je razlog zbog kojeg nije igrao, zbog toga nisu računali na njega. Obzirom da po pravilniku nije mogao igrati za tri različita kluba u jednoj sezoni Zrinjski mu je bio jedina opcija da ostane u formi tako da je tamo i završio prošlu polusezonu.
Ne znam na koliko godina je ugovor sa Apollon Limassol ali ako je još godina ostala, kako mahala priča, onda je ova posudba pametan potez kluba, još ako mu Apollon Limassol daje platu onda je ODLIČAN potez. Imaće godinu dana u Želji i ako zadovolji, pošto će biti slobodan igrač na kraju sezone, mogu lako potpisati sa njim na kraju sezone. Još ako zadovolji na polusezoni mogu predugovor sa njim potpisati i završiti stvar. Momak je bio jedan od najboljih stopera lige prije par sezona.
cim ti ne mozes platiti obestecenje za Ordagica tanak si,Lendrica ne mogu prodati nikome jos sa onakvom naravi igrati ce al juce..trebao je on u Kinu ici