Kup kralja
0

VIDEO / Dani Alves i Pique umalo se potukli na terenu

Totalsport
Žestok su verbalni obračun na terenu u 25. minuti prve utakmice četvrtfinala Kupa kralja protiv Betisa imali nogometaši Barcelone, Gerard Pique i Dani Alves.

Iako je na kraju slavila s uvjerljivih 5-0, Barceloni nije išlo protiv drugoligaša u prvom poluvremenu utakmice na Nou Campu. Vodeći i prvi od svoja tri gola Leo Messi zabio je tek u završnici prvog dijela, a Betis je prije toga imao tri vrlo izgledne situacije za ugrožavanje domaćeg gola, dok je nakon vodstva zatresao prečku.

U spomenutoj 25. minuti nesporazum između Piquea i Danija Alvesa ostavio je samog gostujućeg napadača Rubena Castra u prilici koju ovaj nije uspio iskoristiti.

Pique se zbog toga žestoko obrušio na brazilskog beka proglasivši ga krivcem za priliku gostiju, na što mu je ovaj jednakom mjerom uzvratio. Španski reprezentativni stoper i lider Barcelonine igre iz posljednjeg reda potom je odgurnuo saigrača.

Alves je tada želio nastaviti prepirku, ali Pique se odmaknuo od njega otvorivši se golmanu Pintu na dodavanje, šaljući pritom Brazilca na njegovu poziciju uz aut-liniju. Ovaj je to, malo-pomalo, i učinio.