Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barcelona je dosta igraca nejgovog tipa prodala drugim klubovima (Sancez, Pedro), a izgleda da im sad bas takvi igraci nedostaju. Iako su tri napadaca svjetski vrh, ostalo je manje vise prosjek ili su ostarili.
nije rat pa da kažeš neću pucati na svoj narod nogomet igra za veliku ogromnu lovu neću-hoću priča da nisi htio igrati sam bi sebe ozlijedio a ne bio jedan od najsrčanij na terenu....koliko je premija za prolazak u polufinale?
tvrditi da je jedan narod nakaradan na osnovu 4-5 komentara je pretjerivanje. ali mozda si i u pravu, dokaz za to je upravo tvoj komentar.
Uh što ne mogu ove patetike, ne rise Dani, igraš za pare tamo gdje te plaćaju i kraj priče. Majko moja, "nisam želio igrati protiv Barcelone". Pa da nisi želio onda ne odigraš, klub te kazni i svi zadovoljni. Ali žao para.
Je l' tacno da bi Gadafi jos bio na vlasti, da ga je Juventus branio?
jeste
Mojne ti emocije, što nisi onda sjeo kod kuće ko ja i gledo odakle je vedro?