Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjiti ligu na 10 klubova, bice veca koncentracija dobrih igraca u premijer ligi. Uvesti pravilo da ekipa koja igra PL MORA imati dobar teren, pa makar i plasticnu travu sa dobrom drenazom, reflekori nista ne znace ako igraci igraju po barama i blatu i rizikuju da se povrede! Kada ih natjerate na to i uslovite izbacivanjem u nizi rang, vidjecete kako se nalaze pare za terene!!!
TROKRUZNI OVU SEZONU, SLIJEDECI CETVEROKRUZNI SA 10 EKIPA! 10 DOBRIH TERENA 10 REFLEKTORA! DOVIDJENJA PRIJATNO!!! KRUOU U 4TU LIGU SA PLASTIKOM IZBACITI ILI NEK PRAVE TEREN! KIRCE SE PRODAJU ,KAO, IGRACE PO POLA MILIONA A IGRAJU NA LOKVI KAD JE KISA. DOSTA SE IGRALA I LIGA U 15H U JULU I AUGUSTU.
Pa bolje igrat i u krupi na plasticnom nego negdje na blatu
Pa dobro poznati smo po tome da se igrači i talenti širom Evrope bore da igraju kod nas mislim gloposti a zrinjski vec u prvom kolu ili pretkolu strahuje od prosjecnih ekipa iz Evrope. E tu smo. Niđe. Dno dna!
u sirokom sve stranci :)))
"da ukine odluku o broju smanjenja broja", opet malverzacije i lopovluci.
Zasjedanje krimosa