Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Bosne nema na nogometnoj karti svijeta haha! Ne pomaže vam ni što kradate igrače pa vam igra nekoliko Hrvata u reprezetnaciji, doduše samo zato što u našoj nema mjesta za njih. Hrvatska u finalu!
naprijed Vatreni. BiH navija za vas.... tako se igra futbal:za porodicu za drzavu, dres. timski odlucno hrabro... Baletine ugledajte se. vatreni do prvog mjesta ... SKROMNI PONIZNI VELIKI DOSTOJANSTVENO. BRAVO DALICU. A ovi sto te nisu uzeli za trenera Zmajeva--- nek se jedu !!
jebi ustaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Da nije bilo ustasa danas nebi ni postojao bosnjacki narod.Zahvali se Pavelicu sto ti je djed prezivio cetnike 41 =u=
Kakva si ti budala !! Pa srce ce te prekinut od mrznje
Naprijed vatreni sretno u finalu
Volio bi da Hrvatska pobjedi. Gadi mi se oosle ono Fasisticko divljanje navijaca po mostaru,sirokom,grudama i td. Bolesni idioti.
Dalic nadmasio Blazevica😂.Sad mu Ciro teske volje mira predati titulu TRENER SVIH TRENERA 🤣