Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjera te tvoja spasila..... Sretno daliću i tebi a i nama do EP... I da nam grupa igra u Njemackoj ili Austriji
Cemu toliko negodovanje? Hajte, napisite nesto svjetskim uspjesima sportista i reprezenracija iz BiH? Gdje je ova zemlja u sportu? A gdje su Hrvatska i Srbija? Sta to govori o nama kao naciji?
@politika. je idiote glupi, da svi igraju za zemlju u kojoj su rodjeni, Hrvatska bi bila znas gdje?? Dok je HV rusila po BiH za to vrijeme su nasi sportisti branili svoje gradove, ne trenirali. Al ti si moron s tri osnovne da to shvatis
@BLUESCREEN Hoces reci da su im 50% sportista Hrvati iz BiH?
@politika.je , to su BiH katrolici, nema Hrvata u BiH. Stavi za stol jednog Zagrepcanina i jednog Busovljaka. Ko sa dvije planete, a kamoli ista nacija.
Biće interesantno vidjeti tko će sad da dominira u repki,luka ili raketa... Žepčak u ovoj sezoni je puno bolji..
Mala zemlja, a tako velike sportase ima! Reprezentacija Hrvatske osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u fudbalu. Kakav je to velicanstven uspjeh i kakvo je postovanje kao nacija stekla u svijetu! Pa iste godine osvojili i Davis Cup, u vrhu su svjetske kosarke, rukometa, vatrepola, atletike, skijanja. Sjajno. Cijeli civiliozan svijet to postuje. A sta mi umijemo? Sta BiH umije?
@politika.je vaterpola
50% sportista im porijeklom iz BiH, eto kakva su sportska nacija. Tu priču možeš provuć djeci u vrtiću u Grudama
Petkovića je trebao ubaciti unutra, momak zaslužio, a i onaj pongarčic isto... Da vidimo da li to valja za vicepevaka svijeta.... Vicepevaka što dere uši ... Jače od svake hiltovke
Lika mozes iznajmiti za 5,000 eura da ti proizvod promovira... ja crko od smjeha kad sam ga na sajmu ugledao...
Boli nas qurac za njihovim spiskom, sta ovo objavljivate
boli nas kyrac
idete derat' opet Španiju , a ?
idete derat' opet Španiju , a ?