Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utovarite vi onog seljačinu Tompsona na bus. Očit pokazatelj trenutnog mentalnog stanja hrvatske nacije. Miljama daleko od evropske gospode kojima toliko teže. Primitivni, rastojeni i rastrgani između onoga što u nutrini jesu i onoga što bi željeli biti.
@StGeorg Prvo što je čisti folk. Drugo što je teška pučka seljačina. Treće što podstiče nešto što su hrvati kao nacija davno trebali prevazići ali očito nisu. Something else?
@StGeorg Naravno da se ne raspravlja. Cajke su cajke. Tu nema rasprave.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Srbin : SPREMTE SE SPREMTE Hrvat: ZA DOM SPREMNI Naivni Bošnjo: BUDIMO DOBRE KOMŠIJE
Ustaše i usraše se :)
Hvala Dalicu, Modricu, Rakiticu i svima ostalima koji su nama otvorili oci ko sam nam ti susjedi.. mi smo takav narod da lako zaboravljamo. Od ovi govana iz Hercegovine iz BiH a ne Herceg Bosne, sam ocekivao.. ali ne od ovih koji trebaju da budu neki primjer.
Ma baš čudno . Pa ja koliko znam naš Bošnjo čitavo prvenstvo govori nisu igrači krivi , šta igrači imaju sa tim primitivcima ? Eto šta imaju , ali Bošnji nikad iz guzice u glavu .
Logicno kada te oni nebi ni zvali...
dalic gospodin; skroman i ponizan.. najvece ljudske vrline. od bonusa sto su dobili uplatit ce djeci ljetovanhe na moru koja su siromasna... a ne kupovat vilu u Dubrovniku.. Svaka cast Dalicu i njegovim momcima..
modric je doveo tompsona jer je iz krajeva odakle i T. cetnici su mu ubili djeda i prognali zapalili kucu... Mogli hi i nasi se ugledati na njih sto se tice slusanja CAJKI LUKASA ITD koji su pjevali pred cetnicima s kokardama, a nd pozivati ih u BIH... ko je nasim kriv kad nemaju svoje ja.. imamo i mi pjevaca slicnih T al nasi vise vole placati meketanja ifinansiranje cetnika
Pašče iz Varaždina se borilo u uniformi fašističkog hvoa, što je jedan od dokaza agresije kurve hrvatske na suverenu i nezavisnu RBiH........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.P.S. NEĆETE TREĆI I IZABRAT ĆEMO VAM GA......
I tebi sinko i svim tvojima sve što drugima želiš,ni više ni manje
Bolesnik izdrkam ti po familiji izabraces jedino moj k...
moze on palamudit, hrvatskoj i srbiji da nije bosne krave muzare, ne bi imali ni 11 igraca.
@haribo pa sto ne radite na tome da igraju za BiH?
Lavlje srce i sposobnost.
Razocarao me je kao covjek,hebo mu thompson najmilije
Gospodine Dalicu, pokusajte pogurat izgradnju nacionalnog stadiona tako da se ne moramo vise crvenit naokolo po svijetu i objasnjavat zasto su neke stvati u HR nogometu takve kakve jesu...jer ZAISTA,ZAISTA je nekim ljudima preko glave sramocenja zbog nasih domacih diletanata... pogotovo sada kada je Hrvatska u fokusu cijeloga svijeta...hvala :)
Trebali su jos od danaca izgubiti...
@je60klix Ali nisu. Zasto? Zato sto su bili jaci! Trebali bi i mi da se ne plujemo ali smo uporni u tome.
hrvatima nije mjesto u Bosni a ni Hercegovini
Ajde skupi muda pa nas probaj istjerat,nije da niste pokušali sa zločinačkom tkz "armijom bih" i mudžahedinskim hordama,niste uspjeli u ratu a nećete bogami ni u miru 🇭🇷
... slave te sve dok ne izgubiš nekoliko utakmica za redom, a onda te popljuju... budi pametan pa ne daji svakakve izjave...
zato bi dao za herceg bosnu.......fasisto....
Herceg bosno srce ponosno......🇭🇷 A vi ste najgori fašiti, islamofašisti