Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi li gledao utakmicu go.vnaru jedan? dva puta su rukom igrali u sesaestercu a cak nije ni sudi gol kada je golman iznio loptu iz gola... pogledaj utakmicu pa onda nesto komentarisi. ne svidja i se Kenny ali je danas bio u pravu za sudjenje!!!!
YNWA!!!!!
@rosi E bas tako, Kerol je najveci promasaj u istoriji fudbala. Inace engleski igraci koji trenutno igraju su nikakvi, osim Runija.
Kenny legendo Liverpula povuci se poslije ove godine, hvala za moral i sve sto si uradio ali 100 miliona na Kerola, Adama, Dauninga, Hendersona, to je komedija...4 balvana engleska i to samo sto su englezi..katastrofa...nego vracajte Rafu nazad ako hocete ista da postignete....sto jest, jest !!!!
Legenda! Onaj sudija je zesci tokmak, cist penal nije svirao na Suarezu, dva puta diskutabilno igranje rukom, cist penal za Villu i usput nije priznao regularan gol za Liverpool. Nisu prenijeli najinteresantniji dio Kennyjeve izjave, kada je rekao da nekoga teba ukantati da Liverpoolu sviraju penal.
pa ljudi kad ce te jednom doci sebi i shvatiti da se igra onako kako kladionice kazu :)
HOWAY THE LADS!!
Sta vas zanima kak ja vodim klub ja sam kralj kenny iduce sezone idemo na titulu
Najjace kad kop zagalami Dalglish tttttt Dalglish.KING KENNY!
jede gov.na oba puta nije bio penal samo traži izgovore za katastrofalne rezultate
kao i tvoje vođenje liverpoola :)