Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dalglish gospodin covjek
Fora je u tome da Ferguson nikada nije prihvatio ništa drugo osim manutda zbog toga jer bi se u bilo kojoj drugoj ligi ili repki totalno obrukao.On je u Engleskoj tokom godina razradio kriminalnu mrežu štimanja utakmica i potplaćivanja sudija i funkcionera a to nigdje drugdje više ne bi mogao.Fa i Engleska je pod njegovom šapom i to se vidi iz aviona.
Boljeg nema!
SAD NECETE PROCI GRUPU . IMALI STE FINOG TRENERA
Ta ćeš ti, glory hunteru, pripadniče prawn sandwich brigadea
TARTAN ARMY Ako je pravi Škot Nikad za Nikad NE bi trebao voditi Englesku reprezentaciju. Nema tu para ;) SCOTLAND ! SCOTLAND ! SCOTLAND ! Škoti VS Englezi hahahhahahaha hahahahahahah hahahahahhaha hahahahahhahah hahahahahhhahh
Jadni Kenny, konta ako Fergie ode iz ManU-a Loserpool će imati neke šanse u ligi. Pathetic thieving little cunts.
e jašta će Ferguson biti selektor Engleske, a Škot.. mislim nema teorije za to... pa odrekli bi ga se Škoti... uostalom sam je rekao da bi vodio samo selekciju Britanije..
\"i ja bih da k.... Vesnu Zmijanac al ne ide \" ko je gledao zna o cemu je rijec :)
je davno rekao zasto ne moze prihvatiti da bude selektor engleske \"buduci da sam skot to ne bi bilo umjesno\" fergijeve rijeci no mozda velika svotica novca promijeni to misljenje